Speltips 29/4: Sporting Gijon – Eibar

Sporting Gijon och Eibar lever i helt olika världar just nu, Sporting har allt att spela för, Eibar har inget, men jag ifrågasätter ändå oddssättningen.

Twitter Facebook Kvalitetsskillnad är det lagen emellan men spelbolagen går all in på motivationsfaktorn och tar en stor chansning här. Sporting har ett poäng upp till säker mark och har verkligen allt kvar att spela för, jag förstår poängen men samtidigt är man ett sämre lag än Eibar. En Eibar-vinst ger alltså hela sex gånger pengarna, otroligt.

Sporting har haft stora problem den här säsongen, man är faktiskt det sämsta hemmalaget i ligan men formen har faktiskt vart hyfsad god den senate tiden, man knep en livsviktig seger hemma mot Sevilla någon vecka sedan och tre poäng var ett faktum.

Eibar har vart oerhört stabila i år, man har gjort det förvånansvärt bra i år och kontraktet är säkrat. Formen har vart helt okej den senaste månaden, någon vinst, något kryss och något fler förluster men godkänt för ett lag av Eibars kaliber.

Klarar Sporting av pressen?

Frågan jag ställer mig är om Sporting verkligen fixar pressen, Eibar kommer att entra gräsmattan utan några som helst förväntningar. I Sporting-lägret å andra sidan, som också spelar på hemmaplan, är det inte lika lugnt.

Jag tycker detta är en riktig 50/50-match och blev därför riktigt förvånad när jag såg oddssättningen, i skrivande stund ser den ut så här: 1.57-3.80-6.00 (1000kr bonus), otroligt vill jag påstå. Jag kommer att testa dubbelchansen här, X2 är värt en slant alla dagar i veckan.

De har marknadens bästa välkomstbonus: 3000kr

ComeOn bjuder nya kunder på marknadens bästa välkomstbonus. Testa det populära spelbolaget direkt!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.40
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming