Speltips 28/4: Elfsborg – Djurgården

Fortsätter Djurgårdens fall?

Twitter Facebook Efter en strålande start på säsongen med tre raka vinster har nu Djurgården åkt på två raka förluster. Man förlorade derbyt mot Hammarby och senast mot Malmö FF, inte två helt enkla matcher men det är fortfarande två tunga förluster.

Elfsborg har tillskillnad från Djurgården inlett säsongen bedrövligt, man har förlorat fyra av sina fem matcher och segern knep man mot Hammarby med 4-1, på hemmaplan och just den här detaljen tror jag blir avgörande i det här mötet. Elfsborg har alltid varit snäppet vassare på hemmaplan genom åren och även om man inlett bedrövligt tror jag starkt på att man vänder detta.

Faktum är att Elfsborg spelat två matcher på hemmaplan den här säsongen, vinst mot Hammarby med 4-1 och förlust mot Malmö FF med 0-1, i den matchen var man också bättre än Malmö och detta tyder någonstans att man är på uppgång. Värt att nämna är även att den senaste matchen mot AIK, som Elfsborg förlorade med 2-1, avgjordes av Elfsborgs egna målvakt, han stod för två målvaktstavlor.

Elfsborg behöver verkligen tre poäng

Elfsborg placerar sig just nu poängmässigt sist i tabellen, tillsammans med Häcken och Falkenbergs FF (som för övrigt spelar när jag skriver detta inlägg). En vinst ligger nära just nu och jag tror man lyckas knipa den. Vi alla vet vad Elfsborg är kapabla till på hemmaplan och det handlar bara om självförtroendet just nu, får man en bra start på matchen vinner man den här matchen.

Den raka ettan ger oss fina 2.10x hos Betway (1000kr bonus), spelvärt alla dagar i veckan vill jag påstå. Låt inte er luras av tabellen, Elfsborg hör inte hemma där nere och kommer sakta men säkert att jobba sig upp.

De har marknadens bästa välkomstbonus: 3000kr

ComeOn bjuder nya kunder på marknadens bästa välkomstbonus. Testa det populära spelbolaget direkt!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.10
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming