Speltips 30/4: Newcastle – Crystal Palace

Fortsätter Newcastle plocka poäng?

Twitter Facebook Newcastle har på sina senaste tre matcher plockat fem poäng, då har man bland annat spelat mot City och Liverpool. Det har varit väldigt tydligt att Newcastle nu spelar för sin överlevnad, idag tar man sig an ett formsvagt Crystal Palace, som inte har mycket kvar att spela för och Newcastle har verkligen bevisat att man klarar av att spela under press.

Vid vinst kan Newcastle äntligen kliva upp på säker mark och nu är man riktigt nära, ett tag trodde man att Championship-spel var säkrat men nu har man verkligen steppat upp och visat att man är å räkna med igen.

Form och motivation lär bli avgörande

Jag tror det är lika lätt som det låter, Newcastle är inne i en bra period, lagom till avslutningen. Man är verkligen nära att säkra nytt kontrakt, det är en morot. Crystal Palace blickar redan nu fram emot nästa säsong, det lär märkas vilket lag som behöver de här tre poängen mest och i längden tror jag det resulterar i att Newcastle står där som vinnare.

Betway (1000kr bonus) ger oss dubbla degen på den raka ettan, ett oerhört hyggligt odds med tanke på formen hos de båda lagen. Newcastle vinner den här matchen och kryper närmre ett Premier League-kontrakt.

De har marknadens bästa välkomstbonus: 3000kr

ComeOn bjuder nya kunder på marknadens bästa välkomstbonus. Testa det populära spelbolaget direkt!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming