Speltips 29/11: Sheffield United – Walsall

Sheffield United är på god väg tillbaka till Championship – vinst i den här typen av matcher krävs om man ska klara av avancemanget.

Twitter Facebook

Sheffield United kan vid en vinst under tisdagskvällen gå om Bolton som placerar sig på en andra plats. Dessutom har man spelat riktigt bra på hemmaplan den här säsongen och vunnit sju av nio matcher här, detta är två tunga faktorer som talar för en hemmaseger – utöver detta, Walsall har stora problem i offensiven, man har endast mäktat med ett mål på sina senaste tre matcher och får man inte fart på sina anfallare snart riskerar man att hamna i en eventuell bottenstrid.

Sheffield gör inte allt för mycket mål framåt samtidigt som man knappt släpper in något bakåt, speciellt på hemmaplan, man har redan i år spelat tre stycken 1-0-matcher på hemmaplan och det är resultat jag tror mycket på i den här matchen också. Jag kommer dock inte att spela på ett resultat här utan kommer istället investera i en hemmaseger samt att Sheffield lyckas hålla nollan – men resultat-spelet är inte alls pjåkigt och kanske testas till en mindre slant.

Sheffield är uppe i sju raka vinster på hemmaplan just nu och känslan säger att en åttonde också kommer – spelet hittar ni hos Coolbet till fina 2,29 x degen, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör inte mål
Odds: 2,29
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming