Speltips 29/11: FC Köpenhamn – Viborg

Kvalitétsskillnad rakt igenom när FC Köpenhamn och Viborg drabbar samman under tisdagskvällen.

Twitter Facebook

FC Köpenhamn leder den danska ligan med hela nio poäng och värt att nämna då är att Bröndby som placerar sig på en andra plats gjort en riktigt bra säsong – så överlägsna är faktiskt Köpenhamn i Danmark och oavsett vilka siffror vi tittar på, så finns det inget lag som konkurrerar.

Köpenhamn har spelat 18 matcher den här säsongen och vunnit 13 av dessa, man har spelat 5 oavgjorda och har alltså ännu inte förlorat i ligaspelet. Dessutom har man endast släppt in 8 mål och gjort hela 40 framåt – tror inte vi behöver presentera mer siffror utan det är verkligen tydligt att det endast finns ett lag i Danmark.

Viborg är samtidigt ett bottenlag i vårt kära grannland, man placerar sig näst sist i tabellen och har plockat 31(!) poäng färre än Köpenhamn den här säsongen – då har man alltså endast spelat 18 matcher och säsongen är princip endast halvspelad.

Den raka ettan ger ett alldeles för lågt odds – väntat – därför plockar vi ett spel från handikapp-marknaden till fina 1,86 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming