Speltips 29/11: Dijon – Monaco

Monaco går från klarhet till klarhet och placerar sig nu endast en poäng bakom ligaledaren Nice – kniper man ännu en seger?

Twitter Facebook

Monaco är just nu uppe i fem raka vinster och har på dem fem matcherna en målskillnad som ser ut som följande: 18 -1 – man har alltså släppt in ett enda mål under de här fem matcherna och gjort hela arton framåt – Europas formstarkaste lag?

Nice tappade två viktiga poäng i helgen när man spelade oavgjort mot Bastia och Monaco utnyttjade det direkt, nu är man som sagt endast ett poäng efter i titelracet och i det långa loppet tror jag det kommer handla om PSG och Monaco, och Monaco kommer att vara en bra utmanare, det är jag säker på.

Dijon ska inte ha en chans mot ett formstarkt Monaco, man har endast vunnit tre av fjorton matcher den här säsongen och placerar sig under mittenskiktet. Det är alltså inget alls som talar för att hemmalaget plockar poäng i den här matchen utan vi riktar istället fokus mot bortalaget och Monaco och investerar i en fin bortaseger, Unibet betalar riktigt bra för den raka tvåan – 1,70 x insatsen, spelbolaget ger dessutom nya kunder 1000kr i välkomstbonus – hämta dem här.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,70
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming