Speltips 29/11: Liverpool – Leeds

Leeds är äntligen med och slåss om en plats till Premier League igen – känns som att prioriteringen ligger där och inte här i cupen.

Twitter Facebook

Det var längesen sist Leeds kändes så starka som dom gör just nu i ligaspelet – efter arton spelade omgångar ligger man på en femteplats i Championship och därför tror jag också prioriteringen ligger där. Man spelade som senast i söndags och är nog fortfarande ganska slitna efter den matchen och nästa match i Championship spelas redan på lördag.

Jag tror därför tränaren väljer att rotera ganska friskt i den här matchen, man vill plocka tre poäng mot Aston Villa på lördag, och ska man göra det måste spelarna få vila och matchen mot Liverpool känns en perfekt match att rotera lite till.

Liverpool är samtidigt grymt starka just nu och spelar på en helt annan nivå, i jämförelse med Leeds. Man vann i helgen och placerar sig endast ett poäng bakom starka Chelsea.

Känslan säger att Liverpool vinner ganska komfortabelt här, därför testar vi handikappspelet -1 här till fina 1,76 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,76
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming