Speltips 29/11: St Louis Blues – Dallas Stars

Under natten mot tisdagen bjuds vi på ett hett möte i Central Division där hemmastarka St Louis bör vinna.

Twitter Facebook

Ett toppmöte mellan två slutspelslag från förra säsongen som båda har förhoppningar att gå riktigt långt i slutspel och mot bucklan. Tabellmässigt är det som vanligt jämt i Central Division där det skiljer endast 4 poäng mellan 2:an St Louis och 5:an Dallas Stars. Båda lagen kommer vara motiverade i denna match där antingen Blues kan skapa en lucka till Dallas. Eller så kan Dallas knapra in Blues. Alla divisionsmöte är väldigt viktiga i denna division där inget lag går säkert.

St Louis kommer till matchen med ett helt okej facit på 12-7-3. De har mött en del topplag på sistone och det är framför allt hemmaspelet som imponerar. 9-1-2 på hemmaplan är ett facit som alla lag bör fruktar och St Louis bör var favoriter på hemmaplan oavsett vilket lag de möter. På hemmaplan har de 7 vinster på de 8 senaste och det är när de spela på bortaplan som de gått trögt denna säsong och de måste höja det spelet om de ska kunna gå säkra i sin division. Skadeläget ser hyfsat ut. Dock förväntas Alexander Steen och Joel Edmundson inte spela. Jake Allen förväntas starta i kassen.

Dallas Stars har för mig varit en liten besvikelse de ligger förvisso på mer än 1p/match med 9-8-5 men detta facit räcker inte på långa vägar till en slutspelsplats längre i NHL som är så konkurrenskraftigt. De har haft en del tunga skador tidigare som de nu fått tillbaka men å andra sidan så är spelschemat de haft på sistone ganska lätt men ändå har de inte lyckats få så många vinster som kan förväntas av ett lag som siktar på att gå långt i slutspel. På bortaplan har de bara lyckats vinna 3/11 matcher och formen är inte imponerande. Anti Niemi förväntas starta i kassen.

Med detta sagt känns det som att St Louis bör vinna denna match och när dessutom oddset är uppe på 2.09 så tycker jag St Louis FT är spelvärt ner till 2.00.

St Louis FT spelas därför till oddset 2.09 hos Betsson, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,09
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 02:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming