Speltips 28/11: Inter – Fiorentina

Inter och Fiorentina gör upp under måndagskvällen och vi tror på ett riktigt jämn möte.

Twitter Facebook

Både Inter och Fiorentina har haft stora problem den här säsongen, Inter kanske större men faktum är att Fiorentina endast vunnit fem av tolv matcher den här säsongen och halkat efter ordentligt i toppstriden, man placerar sig på en åttonde plats samtidigt som Inter ligger på en tionde.

Tråkigt att två klassiska lag som Inter och Fiorentina inte är med i toppstriden – där man känner att de bör vara men jag är fortfarande optimistisk och tror att båda lagen kan fortsatt kriga om Champions League-platserna för även om det är en del poäng som saknas i nuläget är säsongen lång – och det kan svänga oerhört snabbt.

Inter har inte alls imponerat som sagt och Fiorentina spelar samtidigt mycket oavgjort, tror därför den här matchen lutar åt det resultat också. Båda lagen har problem med målskyttet samtidigt som man inte släpper in allt för många mål, det är också en faktor som talar för ett oavgjort resultat, man brukar spela oerhört jämna matcher.

Jag kommer därför att testa det raka krysset i den här matchen till fina 3,40 x insatsen hos Unibet, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus – hämta dem här.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,40
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming