Speltips 28/11: Stuttgart – Nurnberg

Stuttgart har inlett säsongen starkt och placerar sig strax bakom ligaledaren Braunschweig.

Twitter Facebook

Stuttgart har verkligen fått den starten på säsongen man ville, man går riktigt bra just nu och kommer att vara med och slåss om platserna upp till Bundesliga 1. På hemmaplan är man dessutom oehört starka och vunnit alla matcher förutom en. Man är samtidigt inne i en bra period och vunnit tre av sina senaste fyra matcher.

Nurnberg har inlett säsongen helt okej och placerar sig i mitten av tabellen. Dock är man inte alls lika starka som Stuttgart, Stuttgart har det där självförtoendet som leder dem till vinster – tror att det kan visa sig vara avgörande i en sådan här match. För det lär inte bli en enkel match för Stuttgart, utan man lär få kämpa om alla tre poäng här och när man befinner sig i en sådan bra period som man gör just nu tror jag man lyckas med det.

Stuttgart ska befinna sig i Bundesliga 1 och mycket talar som sagt för att man kommer göra det nästa säsong, den resan har i alla fall börjat och det ser riktigt ljust ut, jag plockar därför ut den raka ettan här till fina 1,87 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,87
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming