Speltips 28/11: Huddersfield – Wigan

Toppen mot botten när Huddersfield och Wigan drabbar samman under måndagskvällen.

Twitter Facebook

Huddersfield har gjort det riktigt bra den här säsongen och placerar sig på en kvalplats till Premier League, på hemmaplan har man dessutom vunnit sex av åtta matcher. Man har dock tre raka matcher utan en vinst nu och känslan säger att en vinst nu är riktigt nära.

Wigan krigar samtidigt på i botten och ligger just nu näst sist i tabellen, endast Rotherham är sämre. Wigan har endast lyckats vinna tre av sjutton matcher den här säsongen och det håller dessvärre inte för spel i Championship, anledningen till att man inte går bra är målskyttet, man är det laget i ligan som gjort minst mål, endast fjorton mål har man gjort hittills.

Känslan säger att Wigan är en perfekt uppgift för detta Huddersfield, detta är vägen tillbaka till vinnarspåret och den raka ettan betalar riktigt bra, 1,95 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,95
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming