Speltips 27/11: Roma – Pescara

Roma placerar sig sju poäng bakom ligaledaren Juventus och tre poäng är ett måste i den här matchen om man ska hänga med i toppstriden.

Twitter Facebook

Roma spelade mot Viktoria Plzen i Europa League under torsdagen och vann den matchen ganska enkelt med 4-1 efter att Dzeko gjort ett hattrick. Man var överlägsna i den matchen och kontrollerade den riktigt bra – nu tror jag på samma scenario mot Pescara under söndagen.

Pescara placerar sig på en 18:e plats i tabellen och endast lyckats vinna en match den här säsongen, samtidigt har man förlorat åtta matcher och mycket tyder på att man får kriga på i botten av tabellen, och förhoppningsvis kanske man kan hålla sig kvar – men det lär bli tufft.

Roma är samtidigt det laget som lär utmana Juventus om ligatiteln, man har ett bra lag och visade det mot Viktoria Plzen i veckan. Jag tror man vinner den här matchen enkelt, samtliga spelare är i toppform och att Dzeko är det, betyder oerhört mycket för Roma.

Roma är starka på hemmaplan samtidigt som Pescara har stora problem på bortaplan – därför testar vi asian handicap-spelet -2 Roma till fina 1,95 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming