Speltips 27/11: Arsenal – Bournemouth

Både Liverpool och Manchester City vann under lördagen – nu är det Arsenals tur att plocka trepoängaren.

Twitter Facebook

Arsenal är just nu ett av Europas formstarkaste lag och har inte förlorat sen premiären av Premier League mot Liverpool. Dessutom vann både Liverpool och Manchester City under lördagen och en seger är ett måste för Arsenal om man ska kunna hänga med i toppstriden.

Bournemouth har gjort det bra hittills den här säsongen och placerar sig på en tionde plats i ligan, man lär utmana Arsenal men känslan säger att det dessvärre inte räcker till. Arsenal är riktigt starka just nu och det känns som att man hittat sitt spel, man trivs bra i sitt system och det fungerar – därför plockar man trepoängarna.

Jag tror Arsenal kniper en komfortabel seger i den här matchen, man är det bättre laget och är väl medvetna om att man behöver vinna den här matchen – det är en bra morot. Den raka ettan är alldeles för låg här, därför testar vi -1 Arsenal till fina 2,10 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,10
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 15:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming