Speltips 27/11: Schalke – Darmstadt

Darmstadt är Bundesligas svagaste lag på bortaplan och har ständigt år efter år visat upp svaga resultat på bortaplan.

Twitter Facebook

Darmstadt har spelat fem matcher på bortaplan den här säsongen och förlorat samtliga, man har släppt in hela fjorton mål samtidigt som man endast gjort tre stycken framåt. Det är tack vare det någorlunda bra spelet man har på hemmaplan man befinner sig ovanför kvalstrecket.

Schalke placerar sig på en elfte plats i tabellen efter en riktigt svag start på säsongen, de senaste veckorna har man dock visat att man är att räkna med, och i Europa League har man vunnit samtliga matcher, fem av fem och det är speciellt det man visat upp där som får en att tro på att Schalke kommer tillbaka även i Bundesliga. Man har ett riktigt intressant lag och spelar man lika bra som i Europa League kommer man att klättra i tabellen, det är jag säker på.

Tycker handikappspelet -1 på Schalke är oerhört intressant här, Darmstads har trots allt förlorat alla sina matcher på bortaplan och nästan släppt in tre mål i snitt per match, Schalke lär sätta dit minst två baljor, frågan är bara om de håller tätt bakåt. Vi testar spelet i alla fall, vi får fina 2,05 x insatsen för detta spelet hos NordicBet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av, ni låser upp bonusen här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,05
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming