Speltips 28/9: Atletico Madrid – Bayern Munchen

Kvällens Champions League-match? Atletico Madrid och Bayern Munchen drabbar samman i Madrid.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Vilken match va!? Både Atletico Madrid och Bayern Munchen är inne i en bra period och vann sina öppningsmatcher för två veckor sedan – Bayern vann sin med 5-0 mot Rostov samtidigt som Atletico vann med 1-0 mot PSV. I ligaspelet har Bayern tagit full pott samtidigt som Atletico Madrid placerar sig på en tredje plats strax bakom Real Madrid och Barcelona.

Den här matchen kommer handla om ett revanschsuget Bayern Munchen, förra året lyckades Atletico slå ut Bayern i semifinal efter att ha gjort ett mål på bortaplan. Båda mötena var oerhört jämna och mycket tyder på att det ännu en gång blir det. Bayern vill självklart vinna matchen men kan tänka sig ett oavgjort resultat här, samma sak gäller med Atletico Madrid. Båda lagen har en stor respekt för varandra och därför tror jag också man kommer känna av varandra lite.

Jag tror därför på en ganska målsnål match, en bra väl genomförd match av båda lagen. Atletico fungerar alltid bakåt, det känner vi till, Bayern har också en stark defensiv. Allt detta talar för ett jämnt möte, och därför tycker jag krysset i halvtid är ett intressant spel här till dubbla degen hos Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds – satsa 50kr och få 200kr i gratisspel

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x i halvtid
Odds: 1,95
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming