Speltips 28/9: Arsenal – Basel

Formstarka Arsenal med ett stort självförtroende tar sig an schweiziska Basel.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Tro det eller ej, Arsenal är ett av Europas formstarkaste lag, i ligaspelet är man efter Londonderby uppe i fyra raka segrar. Innan dess spelade man oavgjort på bortaplan mot Leicester vilket är ett godkänt resultat, i Champions League fick man även med sig en poäng från Paris mot PSG.

Under onsdagen tar man sig alltså an Basel och ett Arsenal med självförtroendet på topp och i princip samtliga spelare i toppform är aldrig roligt att möta, Basel bör inte ha en chans här. Visst fortsätter Basel gå bra i ligaspelet (vunnit samtliga ligamatcher i år) men det handlar om kvalitetsskillnad, Basel får knappt något motstånd i den inhemska ligan och att sedan resa västerut till London för att spela mot ett Arsenal i toppform bör sluta upp i en förlust – kan man tycka.

Basel inledde gruppspelet i Champions League mot Ludogorets på hemmaplan – den matchen slutade oavgjort, 1-1. Under onsdagskvällen kommer Arsenal sätta in högsta möjliga växel från matchminut ett och därför tror jag man också lyckas vinna med fler än en boll, den raka ettan är lite för låg men handikappspelet -1 är oerhört intressant, här betalar Betstars (satsa 50kr – få 200krbäst, 2,05 x insatsen är oerhört generöst och den kör vi på.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,05
Bolag: Betstars (satsa 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming