Speltips 27/9: Sevilla – Lyon

Ladbrokes bjuder oss på lite av ett drömodds för en Sevilla-seger.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Jag gillar oddset på Sevilla starkt här, inte nog med att Sevilla inlett ligaspelet starkt den här säsongen, så verkar samtidigt Lyon vara helt under isen just nu. Lyon inledde säsongen starkt men på något sätt har detta nu vänt, och man har spelat fyra raka matcher utan att lyckas plocka en trepoängare.

Dessutom är Sevilla oerhört starka på hemmaplan, det har man alltid varit genom åren och år efter år visar man upp imponerande resultat. Utöver allt detta lyckades Sevilla få med sig ett oavgjort resultat från Italien, mot Juventus för två veckor sedan, också grymt jobbat.

Här ska det skilja en del i nivå tycker jag, spanska lag känns överlag mycket starkare än franska just nu, dessutom lirar Sevilla på hemmaplan och Lyon är under isen, dessa tre faktorer talar för en hemmaseger. Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000krställer ut ett riktigt fint odds här, det kör vi på.

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming