Speltips 27/9: Leicester – Porto

Vi testar ett dnb-spel i matchen mellan Leicester och Porto.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Leicester vann sin premiärmatch i CL mot Club Brugge med imponerande 3-0, Porto spelade samtidigt oavgjort mot Köpenhamn på hemmaplan, två ganska olika resultat, Leicester imponerade samtidigt som Porto inte var tillräckligt effektiva framför mål.

Jag kommer ändå att välja Portos sida här, Porto är ett mer rutinerat lag, man spelar Champions League år efter år och går nästan alltid vidare till minst en åttondelsfinal. Den här säsongen har man också ordnat upp försvarsspelet och släppt in minst mål i den portugisiska ligan.

Leicester har börjat gå oerhört trögt i ligaspelet och placerar sig nu på en 12:e plats, i helgen förlorade man mot Manchester United med 4-1 och frågan är om Leicester lyckas rycka upp sig i ligaspelet och i alla fall kämpa om en Europa-plats.

Jag tror lite på Leicester fortfarande, man har en intressant trupp och ska kunna ta sig vidare från gruppspelet. Dock tror jag Porto är snäppet vassare och i det här mötet tror jag det kommer märkas, jag säger dock inte att Porto vinner den här matchen lätt, därför låter jag bli den raka tvåan. Jag spelar istället Porto dnb, insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat, Betway (upp till 1000 kr i gratisspel) ger oss hela 2,37 x insatsen för detta, tack!

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 2,37
Bolag: Betway (upp till 1000 kr i gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming