Speltips 28/6: GAIS – Degerfors

Stökig match att vänta i Göteborg under tisdagskvällen?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Vi tar oss an ännu en match i Superettan och den här gången vänder vi oss mot bottenmötet mellan GAIS och Degerfors.

GAIS inledde säsongen oerhört bra och höll sig kvar bland de fem främsta ett tag i alla fall men har på senare tid dessvärre hamnat i en tuff period, man placerar sig nu på en 10:e plats. Dessutom har man fyra raka matcher utan vinst och faktum är att man börjar känna igen det GAIS från förra säsongen – ännu en gång.

Degerfors har härjat i Superettan i några år nu och man har haft någon bra säsong med en placering bland de fem främsta, annars är man faktiskt ett typiskt mittenlag i Superettan. I år verkar dock klubben gå mot en av sina sämre säsonger, just nu placerar man sig på en kvalplats ner till division ett.

Med detta sagt tror jag vi får bevittna en ganska tråkig match, ett par gula kort är givet i en sådan här bottenstrid. Vi har två lag som BEHÖVER tre poäng och detta lär märkas trots allt, mycket desperata aktioner kan vi vänta oss.

Jag tror inte GAIS klarar av att kontrollera en sådan här match, jag tror man inte håller en tillräckligt hög nivå just nu för att kunna föra spelet mot ett sämre lag. Degerfors är DESPERATA efter poäng och lär kriga, jag placerar därför en slant på spelet X2 här, finns till fina 2.23x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.23
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming