Speltips 27/6: England – Island

Lagerbäcks Island har tagit sig enda till åttondelsfinal, fortsätter skrällresan?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

På grund av dåligt internet i Portugal kunde jag inte slänga upp ett speltips igår men idag har jag lyckats ta mig till ett fik i närheten med någorlunda bra w-fi.

England är stora favoriter till att ta sig vidare till kvartsfinal, ser man till spelarmaterial är England bättre på alla positioner men detta Island har visat oss att kollektivet är en av de viktigaste faktorerna i den moderna fotbollen. Jag tror dock Islands resa slutar här, dock kommer man inte bli överkörda utan jag tror mer på en uddamålsvinst för England.

Juni månad har gått riktigt bra här på Tipsmedoss.com, EM har vart en lyckad resa. Åter till matchen och speltipset, jag tror Lagerbäck vart tydlig med att kommunicera ut samma budskap som i de tidigare matcherna, hög prioritering på defensiven. England har samtidigt inte riktigt lyckats få fart på anfallsspelet och lär få det tufft mot Lagersbäcks mannar. 

Jag spelar på krysset i halvtid till fina 2.10 hos LeoVegas (insättningsbonus 1000kr), känns som ett riktigt bra spel.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2.10
Bolag: LeoVegas (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming