Speltips 25/6: Wales – Nordirland

Brittisk derby i åttondelsfinalen mellan Wales och Nordirland 

Twitter Facebook

Båda lagen imponerade under gruppspelet, Speciellt Wales då man vann gruppen före ”storebrodern” England vilket får ses som en stor bragd. 

Mitt spel handlar om antalet kort som kommer att delas under matchen. Enligt mig är det dagens säkraste spel och anledningen till att jag tycker det är att bara kolla på deras senaste matcher och möten mellan båda lagen. 

På tre matcher under gruppspelet fick Nordirland fyra gula kort vilket är lite med tanke på att man mötte lag som Polen och Tyskland. Wales har gjort ännu bättre jobb när det kommer till Fair Play delen, Gareth Bale och hans kollegor har dragit på sig endast två gula kort. Räknar vi ihop allt så får vi ett kort per match. Och kollar vi på lagens två senaste möten så har det blivit endast ett kort, med andra ord har vi två lag som vill bara spela fotboll och gör det bra och snällt. 

Att det blir under 4.5 kort under matchen ger 1.72 gånger pengarna, vi går all in tycker jag men som ni har hört tidigare så är bollen rund och allt kan hända men detta känns mycket säkert ändå. Lycka till om ni ryggar.

Speltips:

Speltips: Under 4.5 kort
Odds: 1.72
Bolag:
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming