Speltips 25/6: Schweiz – Polen

Äntligen dags för EM igen efter två dagars vila, vilket lag skickar vi vidare från den här åttondelen?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Schweiz och Polen drabbas samman i den första åttondelsfinalen och här lär det bli jämnt. Oerhört svårt att skicka rätt lag vidare från den här åttondelen och därför siktar jag mig istället in på halvlek-marknaden.

Polen har ännu inte släppt in något mål i den här turneringen, defensiven har sett oerhört stark ut samtidigt som spelet verkligen suttit. Sju poäng samlade man på sig i gruppspelet vilket får ses som riktigt bra, man spelade bland annat oavgjort mot Tyskland och höll nollan.

Schweiz blev även de tvåa i sin grupp bakom Frankrike och har en del intressanta lirare, Xhaka och Shaqiri får ändå anses som de största i det laget. Xhaka har sett riktigt bra ut i de tre första matcherna och det ska bli oerhört intressant att följa honom i Arsenal till hösten.

Tillbaka till matchen nu och speltipset, jag tror vi får bevittna en oerhört jämn batalj här, inget av lagen kommer att göra bort sig inledningsvis utan defensiven kommer att prioriteras, därför slänger jag in en slant på krysset i halvtid, vi bjuds på fina 1.80x hos LeoVegas (insättningsbonus 1000kr), känns riktigt bra.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 1.80
Bolag: LeoVegas (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming