Speltips 23/6: Halmstad – Värnamo

Värnamo reser till Halmstad under torsdagskvällen när viktiga poäng står på spel.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Ronaldo gjorde jobbet igår när han skickade Portugal vidare till åttondelsfinalen men dessvärre satt inte handikapp-spelet, nya tag idag när vi tar oss an Superettan-matchen mellan Halmstad och Värnamo.

Båda lagen har inlett säsongen starkt, Halmstad toppar tabellen och Värnamo är endast fyra poäng bakom. Halmstad är klart det starkaste laget på pappret i den här ligan och kommer att spela Allsvensk-fotboll nästa säsong, mycket talar för detta. Det är inte första gången man åker ur Allsvenskan för att direkt nästa säsong ta sig upp igen, jag tror vi får bevittna samma scenario den här säsongen.

Halmstad är speciellt starka på hemmaplan, den här säsongen har man vunnit fyra av sina sex matcher på Örjans Vall och även fast Värnamo inlett starkt ska det skilja en nivå mellan lagen. Halmstad brukar slå topplagen, där finner vi styrkan i detta lag.

Jag tycker ettan betalar tillräckligt bra för att testas, det blir inte en allt för tung insats men spelvärdet finns, 1.91x hos LeoVegas (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.91
Bolag: LeoVegas (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming