Speltips 29/6: Malmö FF – Odense BK

Vi testar den raka ettan i matchen mellan Malmö FF och Odense BK.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Malmö FF leder Allsvenskan och är det bästa laget i Sverige, inget snack om saken. Det är nog inget lag i Allsvenskan som kan mäta sig med Malmö FF när de spelar på sin högsta nivå, Norrköping är la det laget som ligger närmst men jag rankar fortfarande Malmö FF högre.

Under onsdagseftermiddagen ska Malmö FF spela sin första träningsmatch sedan uppehållet och gästar Malmö gör Odense BK. Odense är ett typiskt mittenlag i Danmark, förra året hamnade man på en sjundeplats i tabellen. Det ska råda kvalitetsskillnad i den här matchen, Malmö FF kommer att mönstra ett riktigt starkt lag med bland annat Rosenberg, Rakip och Jo Inge Berget.

Jag tror att Malmö FF vill göra ett bra intryck i den här träningsmatchen, man är det bättre laget och bör vinna ganska komfortabelt även om man saknar spelare som Arnason och Bengtsson. Och även om Kuhn gått ut och sagt att resultatet i den här matchen inte är det viktigaste tror jag på att man ordnar en seger här. Den raka ettan finns till fina 1.80x hos ComeOn (insättningsbonus 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn (hämta din 3000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming