Speltips 2/8: APOEL Nicosia – Rosenborg

Lyckas Rosenborg försvara sin ledning mot cypriotiska APOEL Nicosia?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Rosenborg har halva foten i sista omgången av detta Champions League-kvalet och i den här matchen ska defensiven prioriteras. Vi kommer att få se ett väldigt organiserat Rosenborg med fokus på kontringar som anfallsvapen – även där med en försvarsinställning. Ingen risker kommer att tas, Rosenborg har inte nått en playoff-plats sedan 2010 och är nog riktigt sugna på en plats nu.

APOEL är nästintill ett rutinerat lag i Champions League nu och har nått gruppspelet ett par gånger. Förra året missade man det när man föll mot Astana på mållinjen och i år bör man vara extra sugna på att ta en plats. Något som inte talar för APOEL är den sena starten på ligan, det är mer än två veckor kvar tills den cypriotiska ligan drar igång och frågan är om inte ett matchtränat Rosenborg blir steget för stora.

Jag tror att Rosenborg tar sig vidare från det här dubbelmötet i och med att man har fler matcher i benen, man har fått ihop ett intressant lag som verkligen fungerar – APOEL är för svåra att bedöma efter en match. För att man ska lyckas ta sig vidare mot dagens Rosenborg tror jag det krävs lite fler matcher i benen, på så vis hade man vart lite mer kreativa och kunnat skapa de här extra målchanserna.

Jag tror Rosenborg lyckas med sin defensiva taktiska bit i den här matchen och ser till att APOEL inte kommer till så många avslut – därför siktar jag in mig på underspelet här, u2,5 mål i matchen ger 1,75 x pengarna hos Mybet (insättningsbonus upp till 1000kr).

NordicBet erbjuder spel på fotbollsmatcher enda ner till divison 5

Öppna ett konto hos NordicBet idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Mybet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming