Speltips 1/8: Örebro – Malmö FF

Malmö FF vann det tidigare mötet mot Örebro med 1-0 efter en riktigt jämn match, blir det målsnålt den här gången också?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

10 av mina 12 senaste rekar har suttit och jag hoppas kunna starta den nya månaden på samma sätt som jag avsluta den – med vinst.

Malmö FF befinner sig i Örebro och ska spela mot ett riktigt stabilt Örebro. Det skiljer fem poäng lagen åt just nu och jag tror vi får bevittna ett riktigt jämnt möte under måndagskvällen. Örebros Ajdarevic befinner sig med det svenska landslaget och missar matchen – resterande spelare som startat på senare tid väntas starta – likadant ser det ut för Malmö FF.

Örebro har endast förlorat en match hemma i Örebro och därför tror jag på en riktigt jämn match, Malmö FF har skött sig bra på bortagräs den här säsongen och mycket talar därför för krysset här, men jag väljer ändå att låta bli det den här gången utan siktar in mig på målmarknaden.

Spelbolagen tror på en målrik tillställning – förståeligt, men jag tror mer på en avvaktande matchbild – viktiga poäng står på spel. Örebro är rejält försvagat framåt i och med Astrit Ajdarevics frånvaro – lär hålla mycket mindre i boll. Malmö FF kommer att föra matchen och jag tror Örebro kommer fokusera på defensiven och satsa på kontringar. Därför tror jag på en ganska målsnål tillställning. Jag tror Örebro är nöjda med kryss här och tror de verkligen kommer slita för den poängen och försöka minska ytorna för Malmö FF.

Betsson (insättningsbonus upp till 2000krbetalar oss hela 2,21 x insatsen för underspelet och det tycker jag är värt en slant.

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa bonus: 3000kr

Öppna ett konto hos ComeOn idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 3000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 2,21
Bolag: Betsson (insättningsbonus upp till 2000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming