Speltips 2/8: Crvena Zvezda – Ludogorets Razgrad

Det gick inte att skilja lagen åt i förra veckan – liknande scenario under tisdagskvällen?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Ludogorets var innan match nummer ett, något smått favoriter till att gå vidare – efter match ett, är man inte det längre. Crvena Zvezda (Röda Stjärnan) från Serbien gjorde två tunga mål på bortaplan och är favoriter till att nu gå vidare till sista rundan av detta Champions League-kvalet. Förra matchen slutade alltså 2-2, det var en match Röda Stjärnan nästintill vann men en sen kvittering av Keseru skapade lite spänning till tisdagens event.

Oddsättningen talar för en jämn match – Crvena Zvezda spelar på hemmaplan men Ludogorets är rankat som det bättre laget. Ludogorets som även har en del erfarenhet från Champions League sedan tidigare, 2014 spelade man i samma grupp som Real Madrid, Liverpool och Basel – man åkte som förväntat ut ur gruppen.

Jag tror vi får bevittna en väldigt jämn match – precis som spelbolagen förutser. Röda Stjärnan är nöjda med krysset eftersom det innebär avancemang (upp till 1-1), Ludogorets måste framåt men med en viss grad av försiktighet, så man inte spelar bort sig direkt i inledningen av matchen.

Jag testar krysset här till fina 3,30 x pengarna hos Bethard (insättningsbonus upp till 1000kr).

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa bonus: 3000kr

Öppna ett konto hos ComeOn idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 3000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,30
Bolag: Bethard (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming