Speltips 27/7: Trencin – Legia Warszawa

Slovakiska Trencin lyckades till slut slå ut slovenska Olimpija efter två riktigt svängiga matcher och ställs under onsdagskvällen mot Legia Warszawa.

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Ett oerhört tight möte mellan Slovakien och Polen under onsdagskvällen, Trencin är knappa favoriter men Legia är snäppet bättre – hemmafördelen väger över vilket också är förståeligt.

Trencin hade en del problem med försvaret i båda matcherna mot Olimpija och släppte sammanlagt in sex mål i de matcherna, i ligapremiären släppte man in två och detta anser jag vara ett stort problem – speciellt när man går in i omgång tre av ett kval till Champions League.

Legia har släppt in två mål på sina fyra senaste matcher och detta är något som Legia alltid vart bra på, försvarsspelet har alltid prioriterats och är en stor anledning till varför Legia är såpass stabila som de är just nu, de vinner i princip alltid ligan och sköter sig riktigt bra ute i Europa – även mot de större klubbarna. Man lyckades slå ut bosniska Mostar i omgång två och gjorde två riktigt stabila matcher – första matchen borde man till och med vunnit det spelade inte allt för stor roll eftersom man lyckades smälla dit två baljor och vinna med 2-0 i den andra matchen.

Jag rankar Legia Warszawa ett snäpp högre här men respekterar Trancin på hemmagräs, jag kommer därför att spela på Legia Warszawa draw no bet (dnb), slutar matchen oavgjort betalas insatsen tillbaka. Betsson (Insättningsbonus upp till 2000kr) betalar bäst – 1,85 x smeten.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 1,85
Bolag: Betsson (Insättningsbonus upp till 2000kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming