Speltips 26/7: Shaktar Donetsk – Young Boys

Shaktar Donetsk inleder sitt Champions League-äventyr under tisdagskvällen och får ses som stora favoriter till att gå vidare från det här dubbelmötet.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Vi välkomnar Shaktar och Young Boys in i finrummet och ger oss direkt in i jakten på ett speltips. Shaktar är stora favoriter till att vinna matchen – helt rättvist. Enligt mig spelar man på en mycket högre än nivå än Young Boys och bör kunna besegra de ganska komfortabelt. Förra året spelade Shaktar semifinal i Europa League där man åkte ut mot Sevilla – som sedan vann hela turneringen.

Annars har Shaktar i princip varje år nått en plats till gruppspelet i Champions League och bör därför också rankas högt. På hemmaplan är man dessutom ett oerhört fartfyllt lag och klubbar som kommer på besök brukar oftast få det riktigt tufft här i Ukraina.

Young Boys lever lite i skuggan av Basel hemma i Schweiz som vunnit ligan sju år i rad, Young har knipit andraplatsen två år i rad och poängen jag vill komma fram till är att jag rankar Shaktar högre än Basel – alltså bör inte Young Boys ha en chans i det här dubbelmötet.

Jag tror starkt på att Shaktar öppnar aggressivt och spelar en offensiv fotboll från matchminut ett, självförtroende saknar man inte, inte rutin för den delen heller – asian handicap-marknaden ger ut ett lovande spel, -1 finns till fina 1,925 x degen, utnyttjas direkt hos ComeOn (Sverige bästa bonus – 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,925
Bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus – 3000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming