Speltips 27/7: Fenerbahce – Monaco

Ett Monaco på resande fot är ingen rolig motståndare att ta sig an, lyckas Fenerbahce rubba deras grymma statistik?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Monacos defensiv har verkligen glänst de senaste åren och man har förvånansvärt bra statistik på bortaplan. Förra året stack man inte riktig ut som man gjorde året innan men spelidén fanns där och mycket tyder på att man fortsätter spela likadant även i år.

Spelbolagen tror starkt på en målsnål match, u2,5 ger endast runt 1,55 x degen hos de flesta spelbolagen. Jag låter bli målmarknaden den här gången på grund av det låga oddset och väljer istället att sikta in mig på 1×2-marknaden, mycket talar som sagt för en riktigt tight match. Det är även första mötet av två och inget lag vill göra bort sig direkt utan bör prioritera defensiven.

Fenerbahce måste förvisso framåt men jag tror ändå man kommer att spela med ett högt tålamod – man vet om att man kommer ha mycket boll. Jag tror också Monaco klarar av detta och spelar därför på krysset till fina 3,10 x degen hos Mybet (insättningsbonus upp till 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,10
Bolag: Mybet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming