Speltips 28/7: Panathinaikos – AIK

AIK fortsätter sitt äventyr i Europa League-kvalet och den här gången ställs man verkligen på prov.

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

AIK reser till Grekland för att spela mot Marcus Bergs Panathinaikos och här skiljer det en del klass. AIK har vart oerhört stabila i Allsvenskan den senaste tiden och släpper knappt in mål men motståndet den här gången är betydligt tuffare än det man stött på i Sverige.

Panathinaikos har mycket erfarenhet från dessa sammanhang och spelar som oftast ute i Europa – AIK ska vara glada om de tar sig tid överhuvudtaget. Favoritskapet faller därför på hemmalaget och de olika spelbolagen sätter ett odds på runt 1,50 x på den raka ettan, jag finner verkligen spelvärde i den ettan, den är riktigt fin.

Jag tror inte AIK har mycket att säga till om i detta dubbelmöte, jag säger samtidigt inte att den grekiska klubben kör över AIK – absolut inte. Som jag nämnde tidigare, AIK är stabila bakåt och sett bra ut på senare tid men jag tror ändå det skiljer en del klass lagen emellan och spelar på den raka ettan hos Betsson (Insättningsbonus upp till 2000kr) till godkända 1,53 x smeten, hög insats!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,53
Bolag: Betsson (Insättningsbonus upp till 2000kr)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming