Speltips 27/5: Irland – Holland

EM-aktuella Irland tar sig an ett omotiverat Holland.

Twitter Facebook

Irlands förberedelser inför EM tar fart under fredagskvällen när Holland är på besök. Förutsättningarna hos de två lagen skiljer sig en aning här och detta tror jag blir avgörande för slutresultatet. Irland är oerhört taggade inför den här matchen, landslagssamlingen intogs av spelare med glädje, motivation och drömmar om ett bra EM, i Holland tror jag det såg annorlunda ut, man har inte ett EM att se fram emot och därför ställer jag mig frågan, hur taggade är egentligen Holland på den här landslagssamlingen?

Holland gick väldigt dåligt i gruppspelet och har inte riktigt samma lag som man hade under VM, Sneijder blir bara äldre och äldre, precis samma sak är det med Van Persie.

Irland å andra sidan har sett superintressanta ut, det är ett lag som gör det oerhört svårt för lag att spela sitt eget spel, Irland är superaggressiva och slog exempelvis Tyskland i gruppspelet.

Jag köper att Holland är favoriter hos spelbolagen, man har trots allt fler spelare som vardagligen lirar ute i storklubbar men jag höjer samtidigt ett varningsfinger för detta Irland, man har ett superintressant lag och spelar med stort självförtroende. Jag kommer därför att slänga in en slant på Irland hos BetStars (1000kr bonus) men försäkrar mig genom att spela dnb vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid oavgjort.

PokersStars storsatsar på sin sportsbook

Spela på odds hos BetStars, PokerStars egna sportsbook! Kom igång med en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 2.30
Bolag: BetStars (bonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming