Speltips 28/5: Real Madrid – Atletico Madrid

Dagen är kommen, det är nu det ska avgöras, bärgar Real Madrid hem sin elfte CL-buckla eller plockar Atletico Madrid hem sin första?

Twitter Facebook

Champions League-finalen är äntligen här, vi har länge väntat på den här dagen och det ska bli riktigt intressant att se hur båda lagen inleder den här matchen. De första minuterna lär bli avgörande för hur matchbilden kommer att se ut, sätter Real Madrid in sin högsta växel direkt eller blir det lite avvaktande från deras håll?

Jag tror dock starkt på att båda lagen gör mål i den här matchen, historien talar för det men inte endast historien. Atletico Madrid är alltid svåra att göra mål på, speciellt i dessa sammanhang där de i princip endast fokuserar på defensiven, i detta fallet tror jag dock på att det till och med kan straffa de. Real Madrid kommer med största sannolikhet att äga mycket boll och även om Atletico Madrids defensiv är den bästa i världen, dyker det till slut upp en del chanser och oftast brukar Ronaldo lyckas trycka dit en kasse.

Real Madrid har även de en av de bättre backlinjerna men tillskillnad från Atletico Madrid har de faktiskt ändå haft problem med just den här lagdelen, man släpper ofta in enkla mål och Ramos och Pepe kan ibland vara alldeles för heta, så heta att det inte är positivt. Genom åren har också Atletico Madrid oftast gjort mål på Real Madrid.

Jag kommer att slänga in en slant på att båda lagen lyckas göra mål, spelet finns hos BetStars (1000kr bonus) till dubbla degen.

PokersStars storsatsar på sin sportsbook

Spela på odds hos BetStars, PokerStars egna sportsbook! Kom igång med en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 2.00
Bolag: BetStars (bonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming