Speltips 27/10: Helsingborg – Djurgården

Det är verkligen nu eller aldrig som gäller för Henrik Larssons Helsingborg – en vinst här innebär att man är klara för kval.

Twitter Facebook

Betway Ice Hockey 1000 free

Helsingborg har en katastrofal säsong efter sig och placerar sig just nu på en kvalplats, fem poäng ovanför Gefle. Lyckas Henrik Larsson knipa en seger i den här matchen är åtminstonde kvalet i princip säkrat – Gefle ska spela mot Malmö FF i nästa omgång och lär tappa poäng där. Därför betyder en seger här oerhört mycket för Helsingborg, och med tanke på att man möter ett redan klart Djurgården, som dessutom åkte på en förlust senast mot Jönköping och blev utbuade av egna fansen, tror jag Helsingborg har en stor chans till tre poäng.

Något som även talar för Helsingborg i den här matchen är Djurgårdens usla bortastatistik, man har förlorat 9 av 13 matcher på resande fot den här säsongen. Djurgården har dessutom två raka förluster och sedan det blev klart att man håller sig kvar i Allsvenskan har engagemanget inte funnits där – utan Djurgården har redan nu börjat tänka på nästa säsong.

Vi har alltså två formsvaga lag som möts i den här matchen, Helsingborg är dock det laget som har någonting att spela för – och det går vi på. Den raka ettan finns till 2,40 x insatsen hos Ladbrokes, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,40
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming