Speltips 26/10: Napoli – Empoli

Seria A bjuder på ligafotboll mitt i veckan och det är vi glada för. Vi har tittar närmre på matchen mellan Napoli och Empoli.

Twitter Facebook

Betway Ice Hockey 1000 free

Nu är det väl ändå dags för Napoli att komma igång, efter en kortare tids svacka tror jag man skärper till sig nu. Juventus tappar poäng som aldrig förr och det betyder att Napoli fortfarande har de inom räckhåll, man placerar sig endast fyra poäng bakom. Napoli har vunnit tre av fyra matcher på hemmaplan i ligaspelet den här säsongen och mäktat med tio mål, och mot ett bortasvagt Empoli tror jag det kan lossna.

Empoli ligger i botten av tabellen och endast lyckats vinna en match den här säsongen. Vilka man vann mot? Jumbolaget Crotone, och där var faktiskt Crotone med i matchen, och förlorade endast med 2-1. Empoli har med andra ord stora problem och det bör Napoli kunna utnyttja.

Den raka ettan ligger på runt 1,30 x insatsen och kan köras i en dubbel, men jag väljer att avstå det och går istället in på handikappmarknaden, -1 Napoli ger fina 1,83x hos Ladbrokes, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips:  1 (-1 handikapp)
Odds:  1,83
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming