Speltips 27/10: AIK – Häcken

AIK miste i princip guldet i förra omgången när man förlorade mot Göteborg och det innebär att den här matchen också i princip endast är av akademisk betydelse.

Twitter Facebook

AIK förlorade som sagt senast på bortaplan mot Göteborg och i samband med den förlusten sprack också gulddrömmen. Häcken placerar sig någonstans i mitten av tabellen och har hela säsongen svängt ganska ordentligt. Häcken har inget kvar att spela för och egentligen har inte AIK det heller, Göteborg placerar sig hela sju poäng efter och samtidigt har man sju poäng upp till Malmö – med endast tre matcher kvar att spela.

Av den anledningen känns det som att vi får bevittna en ganska öppen match med många målchanser, för oftast bjuder Häcken oss ändå på den här typen av underhållning, man gör väldigt mycket mål men släpper samtidigt in alldeles för många.

Mycket talar alltså för en målrik historia och mitt spel blir därför över 3,0 mål i matchen – blir det exakt tre stycken betalas insatsen tillbaka. Spelet hittar ni hos den nya aktören på marknaden SuperLenny, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål i matchen
Odds: 1,78
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming