Speltips 27/10: Jönköpings Södra – Örebro

En på förhand helt betydelselös match som jag tror kan bjuda på underhållning.

Twitter Facebook

Jönköping och Örebro är två lag som inte har mycket kvar att spela för, det är endast tre omgångar kvar och Jönköping riskerar inte längre att åka ut. Örebro har samtidigt en alldeles för lång väg upp till Europa-platserna och av den anledningen lär vi få bevittna en ganska öppen match.

100%-fokus är något man ofta talar om när det kommer till spel på den här nivån – i den här matchen tror jag inte man kommer vara detta, inte till 100% i alla fall och det är något som talar för en svängig match. En svängig match innebär oftast många målchanser och därför tror jag det kan ramla in ett par bollar. Örebro har under säsongens gång bjudit på väldigt många underhållande matcher, 18 av deras 27 spelade matcher har slutat med över 2,5 mål, jag testar därför spelet ännu en gång. Oddsautomaten har ställt ut oddset 1,67x och det känns som dagens säkraste, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1200kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges populäraste spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,67
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming