Speltips 26/12: Arsenal – West Bromwich

Lyckas Arsenal hamna på rätt spår igen?

Twitter Facebook

Arsenal är uppe i två raka förluster i ligaspelet och måste vinna den här matchen om man ska en chans på ligaguldet, dock kommer det inte att bli en enkel match utan snarare tvärtom – West Bromwich har varit oerhört bra och stod upp bra mot bland annat Chelsea för någon vecka sedan.

Tror vi får bevittna en jämn och tuff kamp, Arsenal är givetvis favoriter men tycker den raka ettan är helt ointressant med tanke på hur lågt den står i.

West Bromwich placerar sig på en fin åttonde plats i tabellen och har en stor chans att nå Europa-platserna inför nästa säsong, fortsätter man plocka trepoängare mot sämre motstånd och bjuda upp till matcher mot dem lite bättre lagen kan man fortsatt vara med bland de åtta bästa när vi närmar oss säsongsslut.

Min känsla säger att West Bromwich inte gör bort sig i den här matchen, Arsenal släpper samtidigt in mycket mål och backlinjen har varit ett frågetecken de senaste veckorna, därför siktar jag in mig på målspelet, jag testar spelet – båda lagen gör mål i matchen till fina 2,10 x insatsen hos BetHard, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 2,10
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming