Speltips 26/12: Hull – Manchester City

Jumbolaget Hull tar sig an Manchester City – kvalitétsskillnad?

Twitter Facebook

Jumbolaget Hull City placerar sig sist i tabellen med 12 insamlade poäng på kontot, man släpper in oerhört mycket mål, mer än två mål i snitt per match – och det håller inte för spel i den högsta ligan. Formen är den heller inte bra, just nu är man uppe i sex raka matcher utan en seger, fyra förluster och två oavgjorda, man har dessutom gjort minst mål i ligaspelet, endast 14 stycken.

Nej, Hull är inte direkt i bra form och detta tror jag ett Manchester City med högt självförtroende kan utnyttja. Man är några snäpp bättre än hemmalaget i den här matchen och bör vinna ganska komfortabelt – även om Aguero, Gundogan och Kompany missar matchen.

City är som sagt inne i en bra period och den tror jag man kan fortsätta jobba på, den raka tvåan betalar alldeles för lite, därför kör vi en slant på -1 handikapp på City här, spelet hittar ni till 1,83 x insatsen hos ComeOnni får dessutom 3000kr i välkomstbonus av dem här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,83
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 18:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming