Speltips 25/12: Galatasaray – Alanyaspor

Galatasaray befinner sig i en bra period just nu och utmanar Besiktas och Basaksehir om första platsen.

Twitter Facebook

Galatasaray går bra i ligaspelet just nu och verkar ha hittat tillbaka till storformen, inför omgång 16 placerar Galatasaray sig på en tredje plats i tabellen, endast fem poäng bakom överraskningslaget Basaksehir och två poäng bakom Besiktas.

Galatasaray har plockat tio poäng på sina senaste fyra matcher och verkar fått ordning på sitt anfallsspel, på sina fyra senate matcher har man mäktat med tio mål vilket tyder på att anfallspelet kommit igång. Målsättningen är tydlig, ett ligaguld förväntas av styrelsen och jakten är bara påbörjad.

Alanyaspor är ett mycket sämre lag än Galatasaray och ska inte – en vanlig dag på jobbet – ha en chans att plocka poäng här på bortaplan. Alanyaspor har förvisso plockat en del poäng den här säsongen men allt som oftast, är det mot dem lite sämre lagen man gör det, man förlorade mot ligaettan med hela 5-0 och mot ligatvåan med hela 4-1 och känslan säger att Galatasaray också plockar en komfortabel seger här.

Med tanke på att Galatasaray är i bra form och dessutom gör mycket mål, testar jag handikappspelet -1 på Gala, spelet finns till fina 2,16 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,16
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming