Speltips 25/4: Roma – Napoli

Napoli har gett upp drömmen om ligatiteln samtidigt som Roma i princip kan säkra CL-spel till nästa säsong.

Twitter Facebook 

Som jag ser det är dessa klubbar på lite olika ställen just nu, Napoli vann förvisso senast stort över Bologna men har sen den där matchen mot Udinese gett upp hoppet om ligatiteln. Man har tydligt märkt skillnad på Napoli den senaste månaden, det svaga bortaspelet har blivit ett faktum och när Napoli var som bäst och trodde på ligatiteln lyckades man ändå på något sätt vinna dessa matcher, nu har man två raka förluster på bortagräs och jag tror det beror på att man just är ute ur titelracet. På hemmaplan mot Bologna spelar det inte så stor roll, oavsett motivation skiljer det ändå såpass mycket klass mellan lagen.

Roma vill säkra CL-platsen så tidigt som möjligt, vid vinst ikväll gör man i princip det. Inter vann i helgen och det innebär att man nu är fyra poäng efter Roma, inget stort avstånd med andra ord.

Roma har spelat väldigt bra på hemmaplan den här säsongen, poängtapp vid sex tillfällen endast. Napoli har faktiskt ett bra facit på bortaplan den här säsongen men två raka förluster på nu tyder ändå på att något inte stämmer, och jag tror främst som sagt att det beror på motivationen. Det är svårt att ställa om, att försöka hitta det där taggat igen nu när man vet att inget längre betyder något.

Jag tror starkt på att Roma vinner den här matchen ikväll, Betsson ger oss fina 2.50x på den raka ettan. Spelvärt. Öppna ett konto hos de och hämta hem er välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.50
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming