Speltips 24/4: Dagens säkraste dubbel till 2.62x

Vi testar en stark dubbel i Spanien.

Twitter Facebook 

William Hill Svenska

Sevilla och Villareal ska ordna biffen idag, två av Europas starkaste lag på hemmaplan dessutom. Vi börjar med match nummer ett och mötet mellan Sevilla och Betis. Det vankas alltså derby i Sevilla idag och det är inga tveksamheter om vilka som är de stora favoriterna i det här mötet. Sevilla har två raka poängtapp på hemmaplan i ligan och jag tror absolut inte det kommer en tredje. Sevilla spelar semifinal i Europa League på torsdag men jag tror ändå man väljer att starta med det starkaste laget här idag, man har fortfarande chans på Europa League-platserna.

Betis har samtidigt inget kvar att spela för och därför tror jag Sevilla blir ett steg för stora ikväll. Man har ett mycket bättre lag samtidigt som man fortfarande har mycket kvar att spela för, den detaljen avgör det här mötet.

Match nummer två handlar om mötet mellan Villareal och Sociedad. Sociedad är helt under isen, man föll senast mot Getafe och det märks tydligt att Sociedad inte har mycket kvar att spela för, säsongen är över för deras del samtidigt som Villareal vill säkra sin Champions League-plats inför nästa säsong, den detaljen lär avgöra det här mötet.

Villareal är precis som Sevilla ett riktigt starkt hemmalag och man vinner faktiskt de flesta matcherna här, även mot de större lagen. Jag tror starkt på den här dubbeln, den ska sitta alla dagar i veckan. Jag placerar mitt spel hos Mybet till fina 2.62x. Öppna ett konto hos Mybet och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Gå med ett av världens bästa spelbolag (10/10)

Betsson är ett av världens största spelbolag av en anledning, här finns bra utbud och skyhöga odds! Gå med Betsson nu och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Sevilla & Villareal
Odds: 2.62
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming