Speltips 25/10: Örgryte – IK Frej

Örgryte kan utnyttja att IK Frej är klara för Superettan och knipa tre poäng här.

Twitter Facebook

IK Frej är till 99% klara för spel i Superettan nästa år, i Örgryte-lägret ser det dock mörkare ut. Just nu placerar man sig två poäng ovanför Syrianska som befinner sig på kvalplats och för Örgryte är detta en oerhört viktig match. En seger i den här matchen betyder att man i princip klarar kontraktet, då är man helt plötsligt fem poäng ovanför kvalet, och då är det alltså endast sex poäng kvar att spela för.

Jag tror därför vi får bevittna ett mycket fokuserat Örgryte, man spelar dessutom på hemmaplan och jag kan bara tänka mig hur skönt det hade vart att plocka en trepoängare inför egna fansen och kunna ta med sig den segern in till nästa match och den sista.

IK Frej är dessutom näst sämst på bortaplan den här säsongen, det är endast Ängelholm som visat upp sämre siffror på resande fot och detta är något ett motiverat Örgryte bör kunna utnyttja. Jag spelar den raka ettan till godkända 1,82 x insatsen hos NordicBet. Saknar du ett konto hos de? Skapa då ett via den här länken och hämta er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,82
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming