Speltips 26/10: West Ham – Chelsea

Samtidigt som det spelas ett Manchesterderby spelas det ett Londonderby, West Ham och Chelsea drabbar samman.

Twitter Facebook

Min känsla säger att West Ham kan åstadkomma något i den här matchen, minst ett oavgjort resultat i alla fall. West Ham har fått en tuff inledning på säsongen men verkar nu ha vaknat till liv, just nu är man uppe i två raka vinster och detta är något jag tror man kan ta med sig till en sån här match.

Chelsea krossade Manchester United med 4-0 i helgen och imponerade stort på mig, dessutom leker Hazard fotboll igen vilket är riktigt kul för oss fotbollsälskare att se. Men även om man krossade United i helgen tror jag fokus ligger på Premier League, och mycket tyder på att Conte kommer vila sina ordinarie lirare eftersom att de matchats hårt den senaste tiden.

Det lär bli en oerhört jämn match under onsdagskvällen, tror det blir en mycket svårspelad match också men jag tror West Ham till slut löser minst ett oavgjort resultat. Dubbelchansen 1x finns till fina 2,07 x insatsen hos SuperLenny, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 2,07
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming