Speltips 25/10: Arsenal – Reading

Poängtapp senast för Arsenal efter en längre bra period – lyckas man hitta tillbaka till vinnarspåret direkt?

Twitter Facebook

Arsenal toppar Premier League tillsammans med City och Liverpool och det ser som vanligt i inledningen på säsongen bra ut för Wengers mannar. När det vankas engelsk ligacup-fotboll roterar Wenger friskt, inför den här matchen har Wenger gått ut och bekräftat detta och det är i princip en helt ny elva som verkar få chansen från start.

Spelare som Özil, Alexis, Koscielny, Mustafi och Walcott verkar lämnas utanför elvan, istället verkar Wenger satsa på den här elvan:
Ospina

Jenkinson, Gabriel, Holding, Gibbs
Elneny, Oxlade-Chamberlain
Iwobi, Reine-Adelaide, Lucas
Giroud

Det är dock ingen dålig elva men jag tror det finns utrymme för en hel del misstag, som vi ofta ser i de här sammanhangen roterar toppklubbarna friskt och för de spelarna som får chansen är detta ett sätt att visa upp sig (i alla fall för de lite högre upp i banan), det leder till att man spelar med högre risk och fler målchanser skapas. Jag tror fortfarande starkt på att Arsenal löser en seger mot ett Reading som kämpar i toppen av Championship, man tog en oerhört viktig seger i helgen mot Rotherham, och jag kan tänka mig att en del energi las på den matchen, nästa helg har man ännu en viktig match på hemmaplan och lyckas man vinna den kan man helt plötsligt befinna sig på kvalplats upp till Premier League.

Jag tycker asian handicap-spelet -1,5 på Arsenal är intressant, samtidigt är jag lite inne på den raka ettan + att båda lagen lyckas göra mål (2,40x), men väljer ändå det förstnämnda här och tror på att Arsenal löser minst en 2-0-seger. BetHard ställer ut godkända 1,70 x insatsen för detta. Saknar ni ett konto hos de? Öppna då ett via länken här och hämta er välkomstbonus, upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming