Speltips 25/10: Liverpool – Tottenham

Dags för åttondelsfinalerna i engelska ligacupen, Liverpool och Tottenham drabbar samman.

Twitter Facebook

Det är oerhört svårt att utse en vinnare i det här mötet och därför låter vi bli 1×2-marknaden, och blickar istället närmre på överspelet. Vi vet inte riktigt ännu vilket lag de båda lagen mönstrar, dock talar mycket för att båda tränarna roterar kraftigt. Både Liverpool och Tottenham går riktigt bra i ligan just nu och det är något de båda klubbarna prioriterar.

Rotation i båda lagen innebär fler misstag vilket leder till fler målchanser, vi kommer alltså inte få bevittna två ihopspelade gäng, utan tvärtom, det kommer säkert vara en hel del nya lirare som inte gjort lika många minuter tillsammans som den tidigare elvan.

Jag kommer därför att testa överspelet här, över 2,5 mål i matchen känns som ett riktigt vasst spel med tanke på förutsättningarna. Ladbrokes ställer ut godkända 1,66 x insatsen och det slänger vi en slant på. Saknar du ett konto hos de? Skapa då ett via den här länken och hämta er välkomstbonus, upp till 1000kr.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,66
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming