Speltips 24/10: Göteborg – AIK

I och med Malmös poängtapp i helgen kan AIK smyga sig närmre i jakten på ligaguldet.

Twitter Facebook

Malmö FF tappade poäng i helgen, Norrköping vann samtidigt sin match mot Falkenberg efter ett sent avgörande – nu är det AIK:s tur. Lyckas AIK vinna den här täta matchen mot Göteborg placerar man sig endast fyra poäng bakom Malmö. Malmö FF har förvisso ett väldigt enkelt spelschema framöver och kommer med största sannolikhet vinna guldet. Men än så länge är AIK med i toppstriden och det kommer synas i den här matchen mot Göteborg.

Göteborg har samtidigt inte alls mycket kvar att spela för, man är tio poäng ifrån en tredje plats och den känns inte alls nära just nu. Man brukar säga att motivation slår klass, jag tycker både AIK är ett bättre lag än Göteborg, och dessutom har man allt kvar att spela för.

AIK har vunnit sju av sina senaste nio matcher och spelat två oavgjort, det gör de till det formstarkaste laget i Allsvenskan, jag tror vägen mot guldet fortsätter under måndagskvällen och att AIK alltså vinner den här bataljen, oddset är alldeles för bra för att låta bli, BetHard ställer ut skyhöga 2,70 x instasen för en AIK-seger, den testar vi. Saknar ni ett konto hos BetHard? Öppna då ett via länken här och hämta er välkomstbonus, upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,70
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming