Speltips 24/9: Arsenal – Chelsea

Londonderby! Vi plockar ut ett spel från 1×2-marknaden.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Då var det äntligen dags för ännu ett Londonderby och den här gången handlar det om Arsenal och Chelsea. Båda lagen har plockat på sig lika många poäng – mer specifikt 10 pinnar. Jag tycker inget av laget direkt imponerat utan säsongen är fortfarande ung och det kommer ta lite tid innan vi kan placera lagen. Arsenal känns som vanligt lite ojämna och Conte behöver tid, lite så känns det just nu.

Arsenal har hemmaplansfördelen här men jag tror detta passar Contes Chelsea betydligt bättre, Conte är en expert på den här typen av matcher – försvarsspelet kommer att prioriteras och det kommer att satsas på kontringar. 

Det har sällan slutat oavgjort mellan dessa lagen, men den här gången känns det väldigt nära till hands, inget av lagen har råd att förlora en match just nu, Wenger är pressad samtidigt som Chelsea är tvungna att hänga med i toppenstriden även de.

Med tanke på omständigheterna slänger jag in en slant på det oavgjorda resultat här, Mobilbet (välkomstbonus: 1500kr) ger oss fina 3,40 x insatsen för detta spelet.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,40
Bolag: Mobilbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming