Speltips 23/9: Wisla Krakow – Legia Warszawa

I vanliga fall är detta ett toppmöte i Polen – den här gången är det dock ett bottenmöte.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Legia Warszawa har första gången lyckats kvala sig in till Uefa Champions League och ironiskt nog är detta deras värsta start på säsongen på många, många år. Det är nästintill sjukt, Legia ligger just nu på en 14:e plats i tabellen – det finns alltså 16 klubbar i ligan.

Om det handlar om kvalet till CL, och att det är det som tagit på krafterna och att det är ett bevis på att Legia har en oerhört tunn trupp vet jag inte, men samtidigt finns det en del kvalité i den truppen, man bör vara åtminstone vara med i toppen och kriga om en första plats.

Wisla Krakow är faktiskt med om en lika tuff period just nu, man placerar sig på en sista plats i tabellen och det är många experter som gått ut och sagt att detta nästintill ska vara omöjligt – båda av Polens största klubbar har krisat totalt och den här matchen är alltså lite av en måstematch för respektive.

Vem som drar det längsta strået? Det kommer med största sannolikhet Legia göra. Legias svacka har pågått under en betydligt kortare period – endast den här säsongen. Wisla hade redan stora problem förra året då man hamnade utanför top 10,  och så har det fortsatt den här säsongen, därför är chansen större att Legia lyckas ta sig samman – för det lär hända när som helst.

Den raka tvåan är oerhörd intressant här och värd en slant, Mobilbet (välkomstbonus: 1500kr) bjuder oss på dubbla degen, hämta er bonus och spela tillsammans med oss.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,05
Bolag: Mobilbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming