Speltips 23/9: Toulouse – PSG

PSG knep en säker seger i senaste ligamatchen mot Dijon – blir det samma scenario under fredagskvällen?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Jag fortsätter tro starkt på Emerys PSG, Emery har kanske fått en tuff start på säsongen som tränare för detta mäktiga lagbygge men jag tror så småningom han får kontroll över skeppet. Emery är en oerhört talangfull tränare som imponerat stort på mig – speciellt under hans tid i Sevilla.

En någorlunda trög start på säsongen har lämnat avtryck hos fotbollseuropa men det vänder samtidigt väldigt snabbt, PSG har nu plockat två raka segrar i ligaspelet och på dessa två matcher har man mäktat med hela nio mål och släppt in noll. Det visar på kvalité och en överlägsenhet, även om man mött två lite svagare lag är det fortfarande imponerande.

Toulouse har fått en bra start på säsongen och placerar sig på en femte plats. Detta är givetvis godkänt för en klubb av Toulouse kaliber och kan man kämpa om Europa-platserna under hela säsongens gång är det mer än godkänt, detta säger ganska mycket om kvalitetsskillnaden här, i PSG-lägret är det helt andra krav.

Jag tror PSG kommit igång på allvar de senaste veckorna, man har två raka segrar i bagaget och det bidrar med mycket självförtroende, spelarna tror på lagbygget även om Zlatan lämnat, eran är inte över bara för det – utan PSG har en ljus framtid framför sig.

Den raka tvåan är alldeles för låg här tycker jag, dock kan man spela den i en dubbel, jag väljer dock att sikta in mig på asian handicap-spelet här, -1 PSG finns till godkända 1,83 x pengarna hos ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming